Το αντίο του Ντι Μαρία: “Δεν είμαι έτοιμος για το τελευταίο μου παιχνίδι, αλλά ήρθε η ώρα”

Ο Άνχελ ντι Μαρία ανακοίνωσε ότι ο τελικός της Αργεντινής στο Copa America θα είναι ο τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα.

Ο φετινός τελικός του Copa America είναι πολύ πιθανό να είναι το last dance του Λιονέλ Μέσι με την εθνική Αργεντινής, καθώς δύσκολα θα τον δούμε ξανά σε κάποιο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την ίδια στιγμή, ο Άνχελ ντι Μαρία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα επί του Καναδά ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την “Αλμπισελέστε” στον τελικό.

Ο Αργεντινός ετοιμάζεται λοιπόν, να βάλει τέλος σε μία σπουδαία καριέρα 16 χρόνων με την Αργεντινή, με την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική να είναι τον Σεπτέμβριο του 2008. Μαζί της έχει πανηγυρίσει ένα Copa America, το Μουντιάλ του Κατάρ, τους Ολυμπιακούς το 2008, αλλά και το Finalissima.

“Δεν είμαι έτοιμος για το τελευταίο μου παιχνίδι στην εθνική ομάδα, αλλά ήρθε η ώρα. Ό,τι και να γίνει στον τελικό, νομίζω ότι μπορώ να φύγω από την πόρτα. Έδωσα τα πάντα.

Πάντα έδινα τη ζωή μου για αυτή τη φανέλα. Υπήρχαν στιγμές που δεν τα κατάφερνα, αλλά τελευταία το έχω κάνει. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με στήριξαν”.

To Top