ΑΠΟΨΕΙΣ

Το αήττητο 3+1 και η συνέχεια! O Άρης άρχισε να δίνει χαρά με θέαμα, γκολ και νίκες!

Ο Άρης πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με το κύπελλο μετράει 3+1 αγώνες με το απόλυτο: μόνο νίκες.

Οι κιτρινόμαυροι σε τέσσερις αγώνες έχουν 6-1 γκολ (Ολυμπιακός 2-1, Εθνικός 1-0, ΠΑΟΚ 1-0, Λαμία 2-0), βρίσκονται στην 1η θέση της λίγκας μαζί με την ΑΕΚ και στους 16 του κυπέλλου. Κατόρθωμα; Όχι φυσικά, ούτε ότι τέλειωσε από τώρα η αγωνιστική σεζόν. Σίγουρα όμως πρόκειται για ένα βήμα προς τα πάνω, μετά το πιο δύσκολο και πιεστικό καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων, λόγω του Βατερλό στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό… Ένα το κρατούμενο.

Ο Άρης πέρα από τις τελευταίες νίκες, είναι γεγονός ότι άρχισε να δίνει χαρά με θέαμα και γκολ, κάτι που ομολογεί όλη η φίλαθλη Ελλάδα! Ακόμη και ο συνήθης… “low profile” Άκης Μάντζιος δήλωσε χθες με μεγάλη άνεση: “Κρατάμε τη νίκη και τη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα. Είναι στιγμές που πραγματικά χαζεύεις να βλέπεις τον Άρη ειδικά σε φάσεις συνεργασίας όπως αυτές του πρώτου ημιχρόνου”.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Άρης βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος ήταν στις 22 Νοεμβρίου του 2020 (9η αγωνιστική της Super League), όταν και πάλι ο Άκης Μάντζιος ήταν στον πάγκο της ομάδας. Εκείνη τη χρονιά, ο Άρης είχε διατηρηθεί στην κορυφή για αρκετές αγωνιστικές, μέχρι που ο Ολυμπιακός ανέκοψε το σερί του και ανέλαβε τα ηνία του πρωταθλήματος, αφήνοντας τον Άρη στη δεύτερη θέση. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Μπουχαλάκη να σκοράρει δύο φορές και τον Μπερτόλιο να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 74′.

Σε κάθε περίπτωση η συνέχεια επιβάλλει εγρήγορση από όλους. Σεμνά και ταπεινά. Και όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη: «Κάθε νίκη είναι σημαντική γιατί δίνει ψυχολογία και στα αποδυτήρια. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα, θέλουμε να ολοκληρώνουμε καλύτερα τις προσπάθειές μας είτε σε τελική πάσα είτε προσπάθεια Θέλω να βελτιωθούμε στο τελευταίο κομμάτι μιας επιθετικής προσπάθειας».

To Top