ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τον Ιανουάριο οι αποφάσεις για το μπασκετικό Champions League

Η FIBA συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών και των πρωταθλημάτων της Ευρώπης και ανακοίνωσε πως οι τελικές αποφάσεις για το Basketball Champions League θα συζητηθούν στις 19-20 Ιανουαρίου του 2016. 

H Παγκόσμια ομοσπονδία συναντήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας με τους ανθρώπους των ομοσπονδιών και των λιγκών της Ευρώπης. Ανάμεσά τους το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ελληνικής ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Στο meeting έγινε γνωστό πως υπάρχουν δύο γκρουπ, τα οποία εργάζονται γύρω από την τελειοποίηση του Basketball Champions League. Οι λεπτομέρειες αναμένεται να συζητηθούν εκ νέου στις 19-20 Ιανουαρίου 2016. Άλλωστε, από τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει γνωστό πως το τελικό πλάνο θα παρουσιαστεί στις αρχές του νέου έτους. Το συγκεκριμένο διήμερο, λοιπόν, τα παραπάνω γκρουπ θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και τα πρότζεκτ στα οποία δουλεύουν.

Η ενημέρωση της FIBA υπογραμμίζει πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές κατευθύνονται προς την ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ αναφέρει για ακόμα μία φορά πως το πλάνο για την έναρξη του Basketball Champions League τη σεζόν 2016-2017 δεν έχει αλλάξει.

To Top