ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τολιόπουλος: “Ο Άρης με τεράστια ιστορία παλεύει όλα τα ματς, πάμε… πεινασμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό”

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, την δουλειά που γίνεται στον φετινό Άρη, αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

Ο παίκτης του Άρη μίλησε στον Flash 99.4 και την εκπομπή «Αθλητικό X-press».

Αναλυτικά:

 Για το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Απόλλωνας έπαιζε για τη σωτηρία του και χρειαζόταν πάρα πολύ τη νίκη και από την άλλη μεριά και εμείς παίζουμε για το καλύτερο πλασάρισμα που μπορούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και ειδικότερα μετά τα τελευταία αποτελέσματα που έγιναν το Σάββατο με νίκη θα βρισκόμασταν πάρα πολύ ψηλά όπως και τώρα βρισκόμαστε στην 4η θέση. Ήμασταν σοβαροί ήμασταν στο πλάνο μας και πήραμε τη νίκη».

Για το αν αυτά τα παιχνίδια είναι παγίδες είπε: «Πρέπει να είσαι πάρα πολύ σοβαρός γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσεις είτε παίζεις εντός έδρας είτε εκτός έδρας. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια σαν τελικό. Προπονούμαστε πάρα πολύ σκληρά και είναι αυτό που έχει κάνει τη διαφορά στην έως τώρα πορεία μας»

Για το αν πίστευαν απ την αρχή ότι η ομάδα θα έχει καλή πορεία είπε: « Ναι το καλοκαίρι είχαμε πει ότι με όποιον και να παίζουμε ότι παιχνίδι και αν ειναι εμείς θα πηγαίνουμε εκεί πέρα για να μπορούμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Όλα τα παιχνίδια πάμε και τα παλεύουμε, πάμε και είμαστε φουλ ανταγωνιστικοί και πότε δεν σταματάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε που είναι η καλή άμυνα».

Για τον κόσμο του Άρη είπε: «Ο κόσμος είναι το σημαντικότερο κομμάτι φέτος πιστεύω. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει αυτό αλλά και εμείς έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτή τη σχέση με τον κόσμο. Και είναι αυτό που είπα και πριν ότι δεν χαλαρώνουμε στιγμή πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω αυτό είναι που εκτιμάει ο κόσμος σε εμάς και έρχεται και μας στηρίζει κάθε εβδομάδα».

Για το…ταβάνι του Παλέ, σχολίασε: «Ο Άρης είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία και μόνο με το να παίζεις στο γήπεδο αυτό σίγουρα σου φέρνει μία τιμή. Είναι η ομάδα που σου έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα που έφερε τις πρώτες επιτυχίες στην Ελλάδα και όλο αυτό το να είσαι μέρος αυτής της ιστορίας σίγουρα σου φέρνει χαρά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, λέγοντας: «Αυτό που είπαμε και χθες μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε όπως είμαστε τώρα πεινασμένοι, έτοιμοι και να πάμε να ανταγωνιστούμε ουσιαστικά αυτό το πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως κάναμε και στο ΣΕΦ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

To Top