ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τολιόπουλος: “Να δώσουμε το κάτι παραπάνω κόντρα στην Προμετέι”

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε, μετά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα για τον επερχόμενο αγώνα του Άρη με την Προμετέι. Ο 27χρονος γκαρντ τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα και να δώσουν το κάτι παραπάνω για τη νίκη-πρόκριση. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά, κάνοντας καλό σκάουτινγκ. Γνωρίζουμε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα με πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε τη νίκη”.

Για το αν υπάρχει ζήτημα ρυθμού: “Είναι λίγο δύσκολο το να… κάθεσαι δύο εβδομάδες και να μην έχεις παιχνίδι. Αυτό θα έρθει μόνο μέσα από την προπόνηση. Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε το παιχνίδι, την Τετάρτη πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι”.

Για την Προμετέι και το γεγονός ότι αγωνίζεται σε ουδέτερο γήπεδο: “Προς το παρόν δεν έχουμε δει καθόλου την Προμετέι. Γνωρίζουμε μόνο ότι έχει βγει 4η στον άλλο όμιλο, ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Τα παιδιά παίζουν στη Ρίγα όλη την χρονιά. Θα έχουν συνηθίσει να παίζουν εκεί. Ελπίζουμε να έρθει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται από εμάς, να μας βοηθήσει για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.

Για το αν αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στη ψυχολογία του παίκτη: “Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια. Για όλα τα παιχνίδια προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και τα βλέπουμε με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Πηγαίνουμε με τον ίδιο τρόπο να πάρουμε τη νίκη”.

To Top