Τολιόπουλος: “Είμαι περήφανος, χαρούμενος και συγκινημένος”

Ακόμη ένα βήμα για την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Aγώνες μετά από 16 χρόνια θέλει να κάνει η Εθνική ομάδα.

Μετά το τέλος του ματς ο Βασίλης Τολιόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για την εμφάνιση και τη νίκη της «γαλανόλευκης», τόνισε ότι η δουλειά δεν έχει ακόμα τελειώσει, ενώ μοιράστηκε τα συναισθήματα του αναφορικά με τη συνύπαρξη του στο παρκέ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να χαρούμε για πέντε λεπτά και μετά να αφήσουμε τα συναισθήματα στην άκρη. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, αλλά απλά πήγαμε στον τελικό. Δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά ακόμη. Είδαμε από τα πρώτα φιλικά ότι η ομάδα έχει ταυτότητα, είχε πολλές ασίστ, καλή άμυνα και σίγουρα η σημερινή εμφάνιση δεν ήταν τυχαία. Όμως θα πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά και στον τελικό.

Όλοι έχουμε καλή ψυχολογία, ο κόουτς μάς δείχνει εμπιστοσύνη, κανένας δεν φοβάται να πάρει ένα σουτ, αγαπάμε ο ένας στον άλλο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Προσωπικά θέλω να παίζω πάντα με την ίδια αυτοπεποίθηση.

Αν μου έλεγαν πριν δύο χρόνια πως θα ήμουν εδώ, δεν θα το πίστευα. Είμαι περήφανος, χαρούμενος και συγκινημένος, εύχομαι να συνδυαστεί με πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν τρομερό να ζεις σε έναν αγώνα παίζοντας με τον Γιάννη και τον Ντόντσιτς. Θα προετοιμαστούμε τώρα καλά για τον τελικό για να κερδίσουμε».

To Top