Τι γίνεται τώρα: Κίνδυνος τιμωρίας, όχι για το νέο πρωτάθλημα

Η οριστική διακοπή του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, αναμένεται να επιφέρει βαριά ποινή στους κίτρινους. Σε κάθε περίπτωση δεν θα τιμωρηθεί για την νέα περίοδο, ενώ είναι προ των πυλών η ένσταση της κίτρινης ΠΑΕ.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο ΚΑΠ έδωσε το δικαίωμα στον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη να διακόψει το παιχνίδι, εφόσον υπήρξε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και τραυματισμός της β’ βοηθού, Κουρομπίιλια. Ο Άρης, όπως όλα δείχνουν, θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 (!) από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του.

Παράλληλα κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, καθώς και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Οι πληροφορίες που είδαν αρχικά το φως της δημοσιότητας για αφαίρεση ακόμη και δυο βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, δεν ευσταθούν. Ο Άρης θα τιμωρηθεί μόνο στο τρέχον πρωτάθλημα. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι έτοιμος να καταθέσει έφεση για «αντικανονική διακοπή του αγώνα». 

Ο Άρης ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά του, έστω και μετά το… φιάσκο των όσων προκάλεσαν ο Τριτσώνης και η Κουρομπίλια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κίτρινοι μιλώντας με νομικούς στην Αθήνα, ετοιμάζουν ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα! Ο λόγος; Βάσει του φύλλου η Κουρομπίλια επικαλέστηκε «ψυχολογικούς λόγους και φόβο» για να μην συνεχίσει το παιχνίδι. Πάνω σε αυτό αναμένεται να κινηθεί ο Άρης, χωρίς, πάντως, να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Από κει και πέρα, πρέπει να σημειωθεί κάτι που κυκλοφόρησε χθες, αλλά δεν ισχύεο. Υπήρξε, δηλαδή, ο ισχυρισμός ότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ο οποίος προβλέπει ρητά και ξεκάθαρα ότι αν κάποιος εκ των βοηθών δηλώσει αδυναμία να συνεχίσει το ματς, τότε τον αντικαθιστά ο τέταρτος διαιτητής και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά. Πρόκειται, όμως για «φυσικό τραυματισμό». Άλλο αυτός ο τραυματισμός και άλλος αυτός της Κουρομπίλια από εξωγενείς παράγοντες, ο οποίος προήλθε κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

To Top