ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τι άλλο θα ακούσουμε; Ο Μονεμβασιώτης έγινε μεγαλομέτοχος του Ηρακλή και… ξέφυγε χαρακτηρίζοντας μη Έλληνα τον Γκάλη

“Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι” λέει ο λαός μας. Φράση που όπως φαίνεται ταιριάζει γάντι στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Τη στιγμή που ο Έλληνας επιχειρηματίας έδινε συνέντευξη Τύπου και γινόταν ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή αποφάσισε να ρωτήσει τους δημοσιογράφους ποιος ήταν ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Απάντηση δεν πήρε! Ίσως κάποιοι να… κόμπιασαν να πουν την αλήθεια για τον Νίκο Γκάλη αλλά εκείνος άλλαξε την ιστορία. “Όχι ο Γκάλης” είπε ο κ. Μονεμβασιώτης τον οποίο χαρακτήρισε μη Έλληνα αλλά ο Δημήτρης Διαμαντίδης που όπως τόνισε αγωνίστηκε στον Ηρακλή.

«Αν σας κάνω την ερώτηση, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Έλληνας όλων των εποχών ξέρετε να μου απαντήσετε από πού είναι; Ποιος θα απαντήσει; Έλληνας έτσι… όχι ο Γκάλης που ήρθε από την Αμερική. Ο Διαμαντίδης από τον Ηρακλή. Αυτός είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας» ανέφερε αναλυτικά.

Θα πρέπει να ξαναδεί σίγουρα το βίντεο της συνέντευξης Τύπου του ο κ. Μονεμβασιώτης για να δει ότι υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος το οποίο θα πρέπει να το διορθώσει άμεσα!

Δείτε το στιγμιότυπο στο 36:18

To Top