Τζόκοβιτς-Αλκαράθ για το χρυσό στο Παρίσι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς λύγισε στα δύο σετ τον Λορέντζο Μουζέτι στα ημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά και θα προσπαθήσει να ανεβεί την Κυριακή (4/8) για πρώτη φορά στην καριέρα του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Μετά από μια συναρπαστική μονομαχία διάρκειας 1 ώρας και 50 λεπτών, ο θρυλικός Σέρβος (Νο.2) επικράτησε του 22χρονου Ιταλού (Νο.16) με 6-4, 6-2 και έχει τώρα άλλο ένα μεγάλο ραντεβού με τον Κάρλος Αλκαράθ, που υπέταξε εύκολα στα δύο σετ τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Οι δύο τους τα είχαν… πει και πριν από μερικές εβδομάδες στον τελικό του Wimbledon για δεύτερη σερί χρονιά και ο 21χρονος Ισπανός (Νο.3) είχε πάρει σχετικά εύκολη νίκη. Τώρα, όμως, ο Νόλε φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ κυνηγάει με… μανία το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο που τόσο λείπει από την πλούσια συλλογή του.

Για την ώρα, έχει εξασφαλίσει το δεύτερο μετάλλιο της καριέρας του (πήρε το χάλκινο το 2008), έχοντας σπάσει την… κατάρα των ημιτελικών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μέχρι τώρα είχε τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες!

To Top