ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζανόπουλος: “Το ματς θα γίνει στις Σέρρες…”

Σε… μείζον θέμα έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες η έδρα διεξαγωγής του αγώνα FC Serres (Εθνικός Γαζώρου_-Άρης με τον πρόεδρο της Επιτροπής της Γ΄ Εθνικής Μιχάλη Τζανόπουλο σε επικοινωνία με την αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών να τονίζει ότι το παιχνίδι θα γίνει στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «όπως και να έχει ο αγώνας θα γίνει στις Σέρρες. Απαγορεύεται και από την προκήρυξη να γίνει ο αγώνας εκτός Νομού. Αν δε μπορεί να γίνει στο Δημοτικό γήπεδο ή σε κάποιο άλλο κοντινό γήπεδο από τα υπόλοιπα που υπάρχουν, τότε θα γίνει κανονικά στην έδρα της ομάδας στην Ομόνοια. Δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Σαφώς εκεί δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα του Άρη για 2.000 εισιτήρια, αλλά και τι να κάνουμε».

Η τοποθέτηση αυτή έγινε μετά από επίσημο αίτημα της Σερραϊκής ομάδας για να γίνει ο αγώνας εκτός νομού Σερρών, λόγω των τεχνικών εργασιών που γίνονται στο δημοτικό στάδιο της πόλης, αλλά και τις δηλώσεις των ανθρώπων της, σύμφωνα με τις οποίες “είναι διατεθειμένοι να παίξουν και στο Χαριλάου, εάν χρειαστεί”.

To Top