ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική ευθεία με τα διαδικαστικά για την απόκτηση Μόντσου και Σιφουέντες

Τελική ευθεία μπαίνουν άλλες δυο μεταγραφές για τον Άρη, μια και απομένουν τα διαδικαστικά για Μόντσου και Σιφουέντες.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρχε προφορική συμφωνία του Άρη για την απόκτηση του Χοσέ Σιφουέντες και του Μόντσου.

Αρχικά, ο Χοσέ Σιφουέντες με τον οποίο ο Άρης ήρθε σε συμφωνία και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να ανακοινωθεί και να ενταχθεί στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Ο 25χρονος μέσος ανήκει στη Ρέιντζερς και οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν με την ομάδα της Σκωτίας για δανεισμό για ένα χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι ο Άρης συμφώνησε σε όλα με τη Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Μόντσου. Η συμφωνία με τον Μόντσου αφορά συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και όπως αναφέρουν οι κιτρινόμαυροι το κόστος της μεταγραφής μαζί με τα χρήματα που θα πάρει ο παίκτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φτάσει συνολικά τα 7 εκατ. ευρώ.

Αυτήν τη στιγμή έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες για την επικύρωση των δυο μεταγραφών. Ο Άρης βρίσκεται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με Ρέιντζερς, Βαγιαδολίδ και εκπροσώπους των παικτών για να ολοκληρωθούν τυπικά οι συμφωνίες.

 

To Top