Τελεσίγραφο από την πλευρά Ντίκο: «Πολύ πιθανή η προσφυγή αύριο, αν δεν πληρωθεί!»

Έτοιμος να καταθέσει προσφυγή, αύριο κιόλας, εμφανίζεται ο Φράνσις Ντίκο, εφόσον δεν εισπράξει από την ΠΑΕ Άρης μέρος των δεδουλευμένων. Αυτή την αποκάλυψη – βόμβα έκανε δημοσίως ο μάνατζερ του παίκτη, Λευτέρης Σιδηρόπουλος, δίνοντας άλλες 24 ώρες προθεσμία!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο εκπρόσωπος του Ντίκο δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Αθλητικό Metropolis» ότι η αυριανή μέρα θα κρίνει πολλά: «Αύριο θα γνωρίζω για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή μας. Θα συναντηθώ και με το δικηγόρο και με τον παίκτη και πολύ πιθανόν ο Ντίκο να κάνει προσφυγή, αύριο κιόλας, αν η ΠΑΕ Άρης δεν τηρήσει την υπόσχεσή της».

Ο ατζέντης του Γκανέζου αμυντικού υποστήριξε επίσης ότι ο Ντίκο έχει εισπράξει συνολικά 18.000 ευρώ από το περασμένο καλοκαίρι: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής υπογράφει συμβόλαιο και από το καλοκαίρι την πρώτη πληρωμή την παίρνει την προηγούμενη εβδομάδα και φτάνει τις 18.000 ευρώ, τι να κάνει; Από τον Ιανουάριο είναι να πάρουμε 50.000 ευρώ και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Καταλαβαίνω ότι το οικονομικό πρόβλημα είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο τον Άρη αλλά και άλλες ομάδες, όμως γνωρίζετε ότι οι παίκτες έχουν οικογένειες και έχουν υποχρεώσεις.

Καταλήγοντας, ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος τόνισε ότι ο παίκτης θα πάρει αύριο την απόφασή του: «Δεν με έχει ενημερώσει κανείς από τη διοίκηση του Άρη, αν πρέπει να κάνω υπομονή ή όχι. Μόνο από το δικηγόρο ενημερώνομαι. Δεν ήρθε κανείς από τον Άρη σε επικοινωνία μαζί μου. Για το αν θα καταθέσουμε προσφυγή θα αποφασιστεί αύριο από τον παίκτη. Ο Ντίκο θέλει να παραμείνει στον Άρη, αρκεί να πληρώνεται. Δεν ζητάμε να πληρώνεται κάθε 28 του μήνα όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους».

To Top