Τελειώνει του Κόκε…

Η παρουσία του Σέρχιο Κόκε στη Θεσσαλονίκη θα δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής του ή όχι στον Άρη. Οι μέρες είναι μετρημένες… To ίδιο και τα κουκιά… 

Μετά το οριστικό ναυάγιο με την Λέγκια και την παρουσία του στην Πολωνία το ενδιαφέρον του Άρη αναθερμάνθηκε, όπως σημείωσε το PRESSARIS. Η δεύτερη αυτή επιστροφή μέσα σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη (είχε προηγηθεί αυτή μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο) είναι στο πλαίσιο της αναθέρμανσης των συζητήσεων με τον Άρη.

Από τον επίσημο Άρη τηρείται σιγή ιχθύος και δικαιολογημένα, γιατί τα πράγματα είναι συγκεκριμένα:

Σημείο αναφοράς φυσικά το θέμα των επιταγών που έχει δώσει στους κίτρινους αξίας 600.000 ευρώ. Δυο από αυτές έχουν ήδη σφραγιστεί από την κίτρινη ΠΑΕ ενώ μια Τρίτη λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Υπάρχει ανοιχτό αυτό το θέμα κι εφόσον δεν ξεπεραστεί δεν μπορεί να μιλάμε για επιστροφή Κόκε. Η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να απεμπολήσει έσοδα τόσο υψηλά, σε τόσο δύσκολες εποχές. Εφόσον o Iσπανός επιθετικός ρίξει νερό στο… κρασί του και καταλάβει ότι το συμφέρον του Άρη δεν μπορεί να υποχωρήσει στο οικονομικό κομμάτι, τότε θα καταφέρει να επιστρέψει μετά από εννιά μήνες.

– Οι κίτρινοι περιμένουν από το δημόσιο να ολοκληρωθεί το θέμα της επιμήκυνσης των δόσεων, ώστε να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο. Όσο δεν τακτοποιείται το θέμα αυτό, μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν. Όχι μόνο για τον Άρη, αλλά για καμιά ομάδα.

– Η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Το βράδυ της Τρίτης θα τελειώσει οριστικά το θέμα Κόκε. Θετικά ή αρνητικά. Φυσικά πρέπει να ικανοποιηθούν οι προηγούμενες δυο προϋποθέσεις.

To Top