ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τελειώνει» από τον Άρη ο Φράνκο Φεράρι

Άρης και Φράνκο Φεράρι συμφώνησαν στην έκδοση πρόωρου διαζυγίου και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επισημοποίηση του.

Η συμφωνία του Άρη με τον Μάρτιν Φρίντεκ και η άφιξη του 32χρονου Τσέχου αριστερού full back στη Θεσσαλονίκη φέρνει και το διαζύγιο με τον Φράνκο Φεράρι. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν προαποφασισμένο από καιρό – για την ακρίβεια πριν την έναρξη της προετοιμασίας – και πλέον οριστικοποιείται καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς τους όρους, ολοκλήρωσαν και τη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και πλέον απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την επισημοποίησή του.

Ο Φράνκο Φεράρι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Άρη υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στον έναν χρόνο συνύπαρξης των δύο πλευρών, καμία δεν ήταν ικανοποιημένη από τη συνεργασία.

Οι «κίτρινοι» ήταν σε διαδικασία αναζήτησης δύο αριστερών full back και από τη στιγμή που αύριο (13/8) θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο ένας εξ’ αυτών, ο Μάρτιν Φρίντεκ, αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες αποδέσμευσης του Φεράρι δεδομένου του ότι και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ήταν θετικός στην προοπτική λύσης της συνεργασίας

To Top