Τελείωσε η προπόνηση, έτοιμοι για την ταλαιπωρία…

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με το Μαρούσι με μία προπόνηση. Παίκτες, προπονητικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν οδικώς το ταξίδι τους στην Αθήνα. Είναι μια ταλαιπωρία που σίγουρα δεν αξίζει στους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και φυσικά δεν αρμόζει στο τμήμα του Άρη.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής προπόνησε την ομάδα του χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι με το Μαρούσι, το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών αύριο το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι παίκτες είναι εκνευρισμένοι και είναι λογικό, γιατί θα υποστούν ταλαιπωρία με τη μετάβασή τους στην Αθήνα με πούλμαν. Το πιο κουραστικό από όλα είναι η επιστροφή, γιατί θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι και η άφιξη της αποστολής στην Θεσσαλονίκη υπολογίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για άλλη μια “ξεφτίλα” που βιώνει το μπασκετικό τμήμα, για το γεγονός ότι δεν υπήρξε η οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψει η ομάδα αεροπορικώς.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top