Τα πρώτα 100.000 ευρώ, ο αγώνας συνεχίζεται από την επιτροπή

Η αποστολή τους ήταν δύσκολη από το πρώτο λεπτό. Δεν υπάρχει χρόνος άλλος, όμως, για καθυστέρηση. Η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων από την επιτροπή σωτηρίας έφερε τα πρώτα αποτελέσματα. Η προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες και μέρες, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται πλέον την σπουδαιότητα του εγχειρήματος.

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την επιτροπή Σταύρος Λαμπριάκος, Αλέκος Κατσιαούνης, Στάθης Ρούσος, αλλά και ο Λεωνίδας Μπακούρας, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια συγκέντρωσαν τα πρώτα χρήματα, αποτέλεσμα της κινητοποίησης του φίλων της ομάδας.

Το ποσό με βάση τα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα μας ειδικά το τελευταίο διάστημα, κρίνεται ικανοποιητικό ως πρώτο βήμα.

Εκτιμάται πως έχουν συγκεντρωθεί για την ώρα περίπου 100.000 ευρώ, νούμερο σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις οφειλές του συλλόγου, αλλά μια ουσιαστική πρώτη ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης από τον κόσμο της ομάδας.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της κρίσιμης συνάντησης των βετεράνων την Τετάρτη, για να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εκτίμηση σχετικά με την συμμετοχή των επιφανών (οικονομικά ισχυρών) ανθρώπων της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

 

To Top