Τα (ξανά)λένε με τους νομικούς, πιέζει η Κοινωνία να πάρουν τις αποφάσεις τους

Έχει καταντήσει για πολλούς σίριαλ, είναι ένα θέμα ανοιχτό, που δεν έχει ξεκαθαρίσει. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, με δεδομένη τη διάθεση της Κοινωνίας Μελών να κλείσει το θέμα καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους, με φόντο τον σχηματισμό της διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ.

Στις προθέσεις όλων να υπάρξει νέα συνάντηση, παρουσία των μελών του δ.σ. της ΚΜΑ, των νομικών και των Κατσιαούνη, Λαμπριάκου, Στεφανίδη. Στόχος να αναλυθούν για μια ακόμη φορά, όλες οι νομικές παράμετροι της συμμετοχής σε μια διοίκηση, να δοθούν εγγυήσεις, να καταγραφεί το πού βρίσκεται η ΠΑΕ σήμερα στο άρθρο 99.

Σε ότι αφορά τη διοίκηση Πρωτοδικείου στο τραπέζι πέφτουν σκέψεις και προτάσεις, χωρίς επί της ουσίας κάτι χειροπιαστό, πέρα από τις γνωστές τοποθετήσεις Κατσιαούνη (παίρνει διασφαλίσεις και συμμετέχει) και Στεφανίδη (διατηρεί σημαντικές επιφυλάξεις).

Από την Κοινωνία Μελών… εκπορεύεται η διάθεση να «τρέξουν» οι εξελίξεις, γι αυτό και ζητάει τις αποφάσεις τους. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί το σενάριο ότι εφόσον δεν συμμετέχουν οι τρεις σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου, τότε θα προχωρήσει η Κοινωνά σε άμεση με άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν ήδη βρεθεί. Το ερώτημα είναι, φυσικά, εάν θα γίνει αυτό με απόφαση του δ.σ. ή μέσα από γενική συνέλευση, η οποία, άλλωστε είχε δώσει «εντολή» στα συγκεκριμένα πρόσωπα να προχωρήσουν.
Όλα αυτά με φόντο το καθοριστικό δικαστήριο για να μπει η ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, το οποίο θα γίνει στις 9 Νοεμεβρίου.

To Top