Τα λένε με Σηφάκη για προσφυγή και συνέντευξη

Η επιστροφή του Μιχάλη Σηφάκη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δώσει μια ακόμη ευκαιρία για να τα πουν διοίκηση και ποδοσφαιριστής. Ήδη έχουν προηγηθεί συζητήσεις με τον ατζέντη του, η προσφυγή του ποδοσφαιριστή, αλλά και η συνέντευξη με βολές κατά πάντων από τον διεθνή τερματοφύλακα του Άρη.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο. Ο 28χρονος πορτιέρο εκτός απροόπτου θα βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να κανονιστεί το ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη.

Οι δυο άνδρες θα βάλουν στο τραπέζι:

Α. τις οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή. Εκτός απροόπτου θα καταβληθεί το συμφωνηθέν με τον μάνατζερ του (βρίσκεται στο Ισράηλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσέζαρεκ στην Μακάμπι Χάιφα…) ποσό, ώστε να αποσύρει την προσφυγή (θα συζητηθεί τη Δευτέρα).

Β. Τη συνέντευξη… κεραυνός του Κρητικού κατά πάντων, συνέντευξη που παραχώρησε στην αθηναϊκή εφημερίδα Sportday και κατά ομολογία όλων στη διοίκηση, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια ενόχλησε για το τάιμινγκ, το ύφος και τον τρόπο με τον οποίο εξωτερίκευσε τις σκέψεις του δημόσια ο διεθνής τερματοφύλακας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο 28χρονος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το τελευταίο, επί βελγικού εδάφους, στάδιο της αποθεραπείας στο χειρουργημένο γόνατό του. Σύμφωνα με το πλάνο του γιατρού που τον χειρούργησε, στα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι πλέον σε θέση να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

 

New layer…
To Top