ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα ερωτηματικά που θα κρίνουν την ενδεκάδα

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Superleague με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Ο Άκης Μάντζιος κάνει τις τελευταίες δοκιμές στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας και έχει κατασταλάξει στις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας.

Παρόλα αυτά κάποια μέτωπα παραμένουν… ανοιχτά, ενώ δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Αρχικά στη θέση του αριστερού μπακ ο Φρίντεκ ξεκίνησε μολις προχθές προπονήσεις με τους κιτρινόμαυρους, αλλά όντας ο μοναδικός αριστερός μπακ αυτή τη στιγμή στην ομάδα, δε θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει βασικός. Σε αυτή την περίπτωση ο Μοντόγια που κάλυπτε αυτή τη θέση μέχρι πρότινος θα μετατοπιστεί στα χαφ, με τον Βέλεθ να αγωνίζεται ως παρτενέρ του Μπράμπετς στην άμυνα.

Από εκει και πέρα, ανοιχτή είναι και μία θέση στα εξτρέμ με τον Σαβέριο να διεκδικεί φανέλα βασικού στην αριστερή πλευρά, ενώ και ερωτηματικό υπάρχει και στην κορυφή ανάμεσα σε Σαμόρα και Μορόν. Ο Κοσταρικανός έδειξε  ορεξάτος στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ από την άλλη ο Ισπανός πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, είναι μία σταθερή αξία.

To Top