ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα επόμενα κρίσιμα 24άωρα της υπόθεσης Οντουμπάτζο

Στη χθεσινή κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League, η πλευρά του Άρη και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε τοποθετηθεί στο ίδιο τραπέζι με την πλευρά της ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τον νέο ιδιοκτήτη, Μάριο Ηλιόπουλο. Ανάμεσά τους ήταν ο ξάδερφος του κ. Ηλιόπουλου, Αντώνης.

Οι τρεις άνδρες είχαν για αρκετή ώρα ομιλία χωρίς να γνωρίζει κανείς ακριβώς τι ειπώθηκε. Ίσως μεταξύ των θεμάτων να ήταν και η υπόθεση του Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο δεξιός πλάγιος μπακ έχει απασχολήσει την ΑΕΚ στο παρελθόν, φαίνεται πως έχει υπάρξει όχι μόνο επαφή αλλά τα ΜΜΕ της Αθήνας κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από τη συμφωνία και μάλιστα σε αυτήν μπαίνουν ως έμψυχα ανταλλάγματα οι Πάολο Φερνάντες και Ζίνι. Όμως από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Η ΑΕΚ καίγεται για ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ρότα, καθώς ο Ραντόνια που ακολουθεί δεν υπολογίζεται για την ανδρική ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή και πριν η αποστολή του Άρη αναχωρήσει για την Ολλανδία το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Αν δηλαδή ο Οντουμπάτζο πωληθεί ή όχι και έπειτα να δούμε και τους όρους αυτής της μετακίνησης, αν τελικά γίνει!

To Top