Χωρίς κατηγορία

Τα είπαν με Κατσαβάκη και αρχηγούς – Αποφασίζουν για τον αμυντικό μέσο

Η παρουσία τους κοντά στην ομάδα από το βράδυ της Παρασκευής στο Πράτο της Ιταλίας για δυο από τα τέσσερα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Άρη, έδωσε την ευκαιρία για πολλαπλές συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης.

Ο Αντώνη Ζαμπέτας και ο Αλέκος Κατσιαούνης βρίσκονται εδώ και περίπου 24 ώρες στο αθλητικό κέντρο όπου «χτίζεται» ο νέος και νεανικός Άρης.

Οι δυο παράγοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα με την Φιορεντίνα στο φιλικό της Κυριακής στην Μοένα, αλλά παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο προπονητής των κίτρινων τους ενημέρωσε για την πορεία της προετοιμασίας, σε ποιο στάδιο βρίσκονται η δημιουργία του νέου Άρη, καθώς και το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα αποδίδει στο γήπεδο, αυτά που μπορεί και περιμένει ο ίδιος.

Παράλληλα, ο προπονητής των κίτρινων μίλησε εκτενώς και δια ζώσης για τα πειθαρχικά θέματα που απασχόλησαν την ομάδα και να τα βάλει στη σωστή τους διάσταση.

Από την πλευρά της η κιτρινόμαυρη διοίκηση ενημέρωσε για την πορεία των μεταγραφικών θεμάτων και σε συνεργασία με τον προπονητή να κάνουν τις τελικές κινήσεις. Ήδη, όπως όλα δείχνουν ο Μάκης Κατσαβάκης θα αποφασίσει σύντομα για το ποιος θα είναι ο… εκλεκτός για τα αμυντικά χαφ. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια-δυο περιπτώσεις που ξεχώρισαν. Ο 59χρονος προπονητής αφού δει όλα τα στοιχεία θα πάρει την τελική απόφαση.

Παράλληλα, οι δυο παράγοντες του Άρη μίλησαν και με τους αρχηγούς της ομάδας, κάποιους από τους λεγόμενους παλαιότερους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Συζήτηση έγινε και για το οικονομικό. Στόχος η ομαλή λειτουργία της ομάδας και προσήλωση των παικτών μόνο στο αγωνιστικό κομμάτις της παρουσίας τους.

To Top