Τα βρίσκουν με Μητρόπουλο στα… προφορικά, απομένουν τα (δύσκολα) γραπτά (φορολογική ενημερότητα)

Η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη είναι επιτακτική ανάγκη, με μια απαραίτητη προϋπόθεση: να γίνει η μεγαλύτερη «μεταγραφή» όλων η απόκτηση της φορολογικής ενημερότητας.

Οι πληροφορίες από την Αλκμήνης αναφέρουν ότι τα έχουν βρει στα… προφορικά με τον Παύλο Μητρόπουλο, κάτι το οποίο αποτελεί ένα πρώτο βήμα πριν από συνάντηση με τη διοίκηση του Παναιτωλικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι δανεική για τον δανεισμό του Μητρόπουλου ως το καλοκαίρι, αφού ο 22χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Καραγεωργίου.

Από κει και πέρα απομένουν τα δύσκολα… γραπτά, μετά τα προφορικά δηλαδή η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, τη στιγμή που ετοιμάζεται από την κυβέρνηση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με την αναμενόμενη επιμήκυνση των δόσεων από 24 σε 48.

Αυτό θα σημαίνει πως η ΠΑΕ Άρης θα πληρώνει ένα μικρότερο ποσό μηνιαίως στην Εφορία, από τις 240.000 ευρώ που προβλέπονται με την υπάρχουσα ρύθμιση, η οποία πάντως έχει χαθεί και χρειάζονται πολλά περισσότερα χρήματα για να επανέλθει. Η ΠΑΕ υποστηρίζει πως έχει τα χρήματα για την πρώτη δόση, προκειμένου να πάρει φορολογική ενημερότητα και να μπορεί να κάνει 2-3 μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

To Top