Ταπούτος στο PRESSARIS: «Μη μας στείλουν κολυμπώντας στη Ρόδο!»

Ξέσπασε ο Χρήστος Ταπούτος μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι. Ο αρχηγός του Άρη καταφέρθηκε εναντίον της διοίκησης για την απόφαση να μεταβεί η αποστολή του Άρη στην Αθήνα με λεωφορείο ενώ υποστήριξε πως το αγωνιστικό τμήμα έχει μείνει μόνο του χωρίς καμία στήριξη.

Ο 29χρονος φόργουορντ αφού μίλησε στη συνέντευξη τύπου τόνισε στο PRESSARIS πως “αυτό που γίνεται είναι ντροπή! Δεν μας απασχολεί αν η διοίκηση αντιμετωπίζει προβλήματα. Το μέγεθος, το όνομα και η ιστορία του Άρη δεν αρμόζει σε τέτοιες καταστάσεις. Κάναμε υπερπροσπάθεια κόντρα στον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε τον αγώνα, δίνοντας χαρά στον κόσμο. Ως ανταπόδοση και επιβράβευση η διοίκηση μας έκανε δώρο τη μετάβαση με πούλμαν στην Αθήνα. Είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο! Ελπίζουμε να μην μας ζητηθεί να πάμε κολυμπώντας στη Ρόδο αν αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ τον Κολοσσό!”, είπε και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι μας και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να πετύχουμε τον στόχο μας χωρίς καμία βοήθεια, ηθική ή υλική. Παλεύουμε για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε συνθήκες από τη στιγμή που εν έτει 2012 ταξιδεύουμε με πούλμαν”.

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι επεσήμανε πως “ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Ο προπονητής μας έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια, μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε μπάσκετ και τελειώσαμε τον αγώνα”.

Ο Άρης υποδέχεται το επόμενο Σάββατο το Ρέθυμνο με στόχο την πέμπτη συνεχόμενη και θέλει μια ήττα της Καβάλας στις δυο εναπομείνασες αγωνιστικές (σ.σ. σήμερα είχε ρεπό) για να τερματίσει έκτος. “Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα. Αν είμαστε εμείς αυτό που πρέπει και παίξουμε αυτό που μπορούμε σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο, ο αντίπαλος δεν έχει καμία τύχη. Μπορούμε να πετύχουμε το «δυο στα δυο» και να περιμένουμε τα αποτελέσματα της Καβάλας”.

To Top