Τίτλοι του τέλους για τη διοίκηση Ηλιάδη

Η κατάσταση ασφυξίας του Άρη, τα δεκάδες οικονομικά προβλήματα που ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο, η αδυναμία να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις και τρέχουσες υποχρεώσεις και οι αντιδράσεις του κόσμου, οδηγούν στην έξοδο τη διοίκηση Ηλιάδη από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Από την περασμένη βδομάδα ο Δημήτρης Ηλιάδης τελεί υπό παραίτηση, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχε θετική εξέλιξη στο θέμα του υποψήφιου επενδυτή. Σήμερα αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι του τέλους για την διοίκηση Ηλιάδη, με την παραίτηση όλων των μελών από τις θέσεις, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις της επόμενης μέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των κίτρινων ζήτησε αργά το βράδυ της Δευτέρας (πριν τις καταγγελίες του Γιάννη Κωνσταντινίδη σε τηλεοπτική εκπομπή) τις παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ της ΠΑΕ, τις οποίες και έλαβε.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για επικοινωνία του Ηλιάδη με το ΔΣ της ΚΜΑ, προκειμένου να επισημοποιηθεί η παραίτηση του και να δρομολογηθούν εξελίξεις για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο θα δώσει το παρών στη γενική συνέλευση της Τετάρτης ο Δημήτρης Ηλιάδης.

To Top