Τέλος η σεζόν για τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν είναι έτοιμη 100% μετά τον τραυματισμό της στον δεξιό ώμο και αποφάσισε να βάλει πρόωρα τέλος στη σεζόν. Και είναι, χωρίς αμφιβολία, και η πιο «σοφή» απόφαση, προκειμένου να επανέλθει δυνατή τη νέα χρονιά και να κυνηγήσει ξανά τους στόχους της.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω εστιάσει στην αποθεραπεία από τον τραυματισμό στον ώμο», ανέφερε σε story στο Instagram. «Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού θα πρέπει να ολοκληρώσω τη σεζόν νωρίτερα από ό,τι σχεδίαζα. Θα επιστρέψω δυνατή και χωρίς πόνο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά μου έχει μάθει και πολλά. Θα σας δω σύντομα στην Αυστραλία».

Η Μαρία κλείνει τη σεζόν με 20 νίκες και 15 ήττες, ενώ καλύτερό της τουρνουά ήταν το WTA 1000 στο Indian Wells, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Ίγκα Σβιόντεκ.

Η 29χρονη τενίστρια δεν έχει παίξει σε ολοκληρωμένο ματς μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ((εγκατέλειψε τον αγώνα του πρώτου γύρου στη Νέα Υόρκη) , οπότε ήταν φυσιολογικό να πέσει στο ranking και να βρεθεί αυτή την εβδομάδα στο Νο.22. Στο τέλος της σεζόν αναμένεται να βρεθεί και πιο κάτω, αλλά σίγουρα θα επιστρέψει δυναμικά τη νέα σεζόν!

To Top