ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: «Ο Κόκε έχει βγάλει πολλούς Αρειανούς»

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για το πώς βρίσκει τον Άρη η νέα χρονιά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της Γ’Εθνικής για να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Σέρχιο Κόκε

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89.4

«Όλα έχουν πάει πολύ καλά προς το παρόν και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, με σταθερά βήματα και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα και στα λάθη και στις ατυχίες και να την στηρίζουμε γιατί ο Άρης θα φτάσει εκεί που πρέπει και για αυτό βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν προσφέρει θέαμα: «Προσπαθούμε αλλά είναι δύσκολο σε αυτή την κατηγορία να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Με κάθε ομάδα που παίζουμε είναι 17 παίκτες πίσω από το κέντρο. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή να παίρνουμε τις νίκες και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον βασικό στόχο της ομάδας, να φτάσει στην Σούπερ Λιγκ: Εννοείτε ότι αυτός είναι ο στόχος μας αλλά δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Θέλει ηρεμία, προσοχή και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το πώς μεγάλα ονόματα μπορούν να παίζουν στην Γ’ Εθνική: «Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να παίζει μπάλα, δεν υπάρχει ούτε ηλικία ,ούτε εθνικές. Ο Ραούλ θα μπορούσε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι έχει κάτι να κερδίσει ακόμα, αλλά αγάπησε την ομάδα και βοηθάει , όπως γίνεται και με άλλους παίκτες της ομάδας».

Για τον Σέρχιο Κόκε: «Ο Κόκε είναι πολύ αγαπητός στους φίλους του Άρη, το έχω ζήσει και όταν παίζαμε ως αντίπαλοι. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και έχει βγάλει Αρειανούς! Προσπαθεί να επανέλθει όσο πιο γρήγορα, είναι πολύ καλός παίκτης και καλό παιδί».

To Top