Σύσκεψη-θρίλερ στην Κοινωνία Μελών – Κρίσιμες ώρες για την ΠΑΕ!

Η αποκάλυψη του PRESSARIS σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις που προκαλούν οι πρωτοβουλίες του Γιάννη Κόντη, όχι μόνο δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, αλλά προκάλεσαν μπαράζ επαφών και συζητήσεων στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Τα τηλέφωνα «άναψαν», οι επαφές κορυφώθηκαν και από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι τα μεσάνυχτα προκλήθηκε σύσκεψη-θρίλερ της Κοινωνίας Μελών του Άρη. 

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 
Τα δεδομένα είναι πλέον γνωστά:

Ο Γιάννης Κόντης «έριξε το γάντι» σε ότι αφορά την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ζητάει να είναι αυτός ο κυρίαρχος των εξελίξεων. Και για να μιλήσουμε τα πράγματα με το όνομά τους: ζητάει η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ να έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Αυτό, δηλαδή, που αποκάλυψε το PRESSARIS τονίζοντας ότι «ο Κόντης θα ζητήσει να «μπει μπροστά»! 

Από κει και πέρα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας κρίνοντας ότι οι ώρες είναι κρίσιμες συγκάλεσαν σύσκεψη προκειμένου να σταθμίσουν όλα τα δεδομένα. Η σύσκεψη κράτησε πάνω από τρεις ώρες. 
  
Σε αυτήν ακούστηκαν όλες οι απόψεις και δεν ήταν λίγες. Υπήρχε μάλιστα, και η άποψη να συγκληθεί ΕΚΤΑΚΤΗ γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών (ακόμη και την ερχόμενη Δευτέρα!), αλλά αυτή δεν «προκρίθηκε» τελικά, μια και επικράτησε η τάση να σταθμιστούν πρώτα όλα τα δεδομένα και μετά να κινηθεί με αποφασιστικότητα ο φορέας, προς εκείνην την κατεύθυνση που θα δώσει διέξοδο και λύση στον σύλλογο.

Η σύσκεψη αποτέλεσε ένα πρώτο σημαντικό στάδιο συζητήσεων και επαφών, αλλά και ουσιαστικά κατέδειξε τη στάση αναμονής. Η ΠΑΕ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι… Οι ώρες είναι κρίσιμες. Οι αποφάσεις σημαντικές. Κανείς δεν μπορεί, δεν πρέπει – και δεν θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει-  να παίξει με τις τύχες του συλλόγου… 

Το PRESSARIS παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα και θα σας ενημερώνει άμεσα για ότι νεότερο! Χωρίς δεσμεύσεις και με το όποιο κόστος!

To Top