Σόλσκιερ για Ρονάλντο: «Λάθος η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Σίτι»

Ως λανθασμένη χαρακτήρισε την απόφαση που πήραν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2021, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο τότε προπονητής της ομάδας εξέφρασε την άποψη ότι η επιστροφή του Πορτογάλου σταρ δημιούργησε πολύ σοβαρό πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι, σε μεγάλο βαθμό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απέκτησε έτσι ώστε να μην τον αφήσει να πάει στη συμπολίτισσα Σίτι.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές εδώ και 15 χρόνια! Υπήρξα και συμπαίκτης του. Έχει μεγάλη ιστορία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν ήταν να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Θα σκόραρε περισσότερα γκολ από ότι σκοράρει τώρα ο Χάαλαντ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Οπότε, ήρθα σε επαφή μαζί του και τελικά συμφωνήσαμε να επιστρέψει, αλλά τελικά νομίζω ότι η απόκτησή του ήταν λάθος, αφού επηρέασε αρνητικά τα αποδυτήρια της ομάδας. Ίσως κάποιοι άλλοι παίκτες να αισθάνθηκαν ότι είναι λιγότερο σημαντικοί, μετά την έλευση ενός σούπερ σταρ όπως είναι ο Ρονάλντο. Τα πήγε καλά, ήταν ο κορυφαίος μας σκόρερ εκείνη την χρονιά, αλλά εγώ έχασα τη δουλειά μου μερικές εβδομάδες αργότερα!».

Ο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σεζόν 2021-22, μετρώντας 24 γκολ σε 38 εμφανίσεις, όμως έμεινε ελεύθερος τον Νοέμβρη του 2022 για να μετακομίσει στη συνέχεια στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Νασρ, έχοντας νωρίτερα έρθει σε ρήξη με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

To Top