ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Αμπελοκήπων – Ο… παράγοντας Γεωργιάδης για την ενδεκάδα

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις σήμερα, αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, η οποία αναμένεται να μην έχει αλλαγές, σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς με την Καβάλα κι αυτό γιατί κυρίως οι όποιες απουσίες (πλην μίας) υπήρχαν, εξακολουθούν και τώρα να υφίστανται.

Στον… αέρα παραμένει ακόμα η συμμετοχή στον αγώνα του Νικου Γεωργιάδη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, επέστρεψε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, να βρεθεί εντός αποστολή, αν και πολύ δύσκολα θα πάρει το ρίσκο ο “Αναστό” να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή του παιχνιδιού. Εφόσον, το επιτρέψουν οι συνθήκες και η εξέλιξη της αναμέτρησης, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια, για να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά, σχεδόν 1.5 μήνα μετά.

Μία ενδεχόμενη… έκπληξη με την χρησιμοποίησή του, θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Πασχάλη Βουτσιά, που στο προηγούμενο ματς, ως αντικαταστάτης του, είχε εξαιρετική παρουσία.

To Top