ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα ενόψει Πανσερραϊκού

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση του Άρη για τον σαββατιάτικο (24/08) εκτός έδρας αγώνακόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Πιόνε Σίστο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (24/08, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα”

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (24/08, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

To Top