ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζει στη γαλλική Μετς ο Ντουκουρέ

Μετά τον Άρη, ο Σέικ Ντουκουρέ ετοιμάζεται για την επιστροφή του σε… γνωστά λημέρια καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τη γαλλική Μετς η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο 32χρονος Ιβοριανός μέσος αγωνίστηκε για δυόμισι χρόνια στον Άρη και για την ακρίβεια έπαιξε σε 49 παιχνίδι. Στις αρχές του καλοκαιριού η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και καθώς ο Σέικ Ντουκουρέ δεν βρήκε τις προτάσεις που ήθελε, αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Κατά τα γαλλικά media η συμφωνία του με τη Μετς είναι δεδομένη και απομένει η επίσημη ανακοίνωση του club για την επικύρωσή της. Η Μετς αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Με τη φανέλα της Μετς, ο Ντουκουρέ ουσιαστικά συστήθηκε στο κοινό καθώς έπαιξε για σχεδόν μια τριετία (2014-17) με απολογισμό δύο γκολ και μια ασίστ σε 63 αγώνες. Η γαλλική ομάδα βγήκε κερδισμένη μέσα από την παρουσία του καθώς το καλοκαίρι του 2017 τον παραχώρησε έναντι ενός ποσού της τάξεως των 1.6 εκατ. ευρώ στην ισπανική Λεβάντε.

To Top