ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συμφωνία του Άρη με τον Χοσέ Σιφουέντες της Ρέιντζερς!

Ο εκλεκτός για τα χαφ βρέθηκε και ακούει στο όνομα Χοσέ Σιφουέντες με τον οποίο ο Άρης ήρθε σε συμφωνία και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να ανακοινωθεί και να ενταχθεί στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο 25χρονος μέσος ανήκει στη Ρέιντζερς και οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν με την ομάδα της Σκωτίας για δανεισμό για ένα χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Μια μεταγραφή, η οποία εφόσον πραγματοποιηθεί θα ξεπεράσει σε κόστος αυτής του Μάνου Γκαρθία και θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βραζιλιάνικη Κρουζέιρο, ενώ έχει γεμάτες σεζόν κυρίως με την Λος Άντζελες στο MLS με την φανέλα της οποίας συμπλήρωσε 121 συμμετοχές σε τρία χρόνια, κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, ενώ το 2023 αποκτήθηκε από την Ρέιντζερς.

Ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους, ενισχύοντας τον χώρο του κέντρου.

??????????

 

To Top