Συμμετείχε και ο Μασάδο από την κερκίδα – Αύριο πιάνει δουλειά!

Ο Μανουέλ Μασάδο ήταν για μια ακόμη φορά στις κερκίδες του Περιστερίου, είδε έναν… άλλο Άρη στο γήπεδο και σίγουρα, έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα παράθυρο αισιοδοξίας για τη δύσκολη συνέχεια, το οποίο του δίνει ψυχολογική δύναμη για να ξεκινήσει την… επανεκκίνηση των κίτρινων! 

Ο Πορτογάλος ουσιαστικά… συμμετείχε στο παιχνίδι και δεν ήταν απλός θεατής. Κάθισε στις κερκίδες, αλλά είχε κι αυτός… δουλειά! Ο συνεργάτης του, Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες, βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, πλάι στους Γιάννη Μιχαλήτσο – Γιώργο Σεμερτζίδη και είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα συνεχή επικοινωνία και συνεργασία.

Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, ο Μασάδο επικοινώνησε με τον Μάρκες και κατέθεσε κάποιες απόψεις και παρατηρήσεις για την ομάδα, τις οποίες μετέφερε αυτός με τη σειρά του στο προπονητικό δίδυμο, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά και κάποιες κινήσεις των παικτών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Μασάδο θα γυρίσει απόψε με την αποστολή του Άρη, έχει ήδη μια πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα και εκτός απροόπτου θα υπογράψει την Δευτέρα, οπότε και θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ, πιάνοντας και δουλειά στους κιτρινόμαυρους.

To Top