Συγκινημένος ο χαροκαμένος Αρειανός πατέρας Ασλανίδης από την συναυλία: «Λύγισα…» (video)

Το σχόλιο του Παύλου Ασλανίδη, για το ιδιαίτερο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, που ακούστηκε για πρώτη φορά στην συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο.

Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη είχε πλήθος κόσμου, οι οποίοι τίμησαν με κάθε τρόπο τους 57 νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος.

Εκεί, σπουδαίοι καλλιτέχνες έδωσαν το παρών για να τραγουδήσουν και να ακουστούν ως… τον ουρανό.

Μεταξύ άλλων, ένας εκ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκε ήταν και ο Φοίβος Δεληβοριάς ο οποίος συγκίνησε το κοινό. Ο τραγουδιστής, ερμήνευσε ένα τραγούδι αφιερωμένο στην μνήμη των θυμάτων, για πρώτη φορά σκορπίζοντας την συγκίνηση στους πάντες.

Ο Παύλος Ασλανίδης μέλος του ΑΣ Άρης, ο οποίος έχασε το παιδί του στο φρικτό δυστύχημα, και έδωσε το παρών στην συναυλία, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Με συγκίνησε πολύ ο Φοίβος. Τον ευχαρίστησα, αλλά όταν το άκουσα λύγισα».

«Ειδικά το “δε θα σταματήσω” είναι ακριβώς αυτό που αισθάνομαι. Και ειδικά τα χιλιάδες παιδιά που ήταν χθες εδώ», πρόσθεσε.

«Ακούμε αυτόν τον καιρό για τα παιδιά που μαλώνουν και χθες είδαμε κάποια άλλα παιδιά στο στάδιο. Όλα τα παιδιά έχουνε αυτό τον χαρακτήρα απλά πρέπει να τους δώσουμε το κίνητρο», είπε επίσης ο Παύλος Ασλανίδης.

To Top