ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο όριο τέσσερις παίκτες – 13 κίτρινες κάρτες σε τρεις αγώνες

Η διαιτησία δεν στέρησε μόνο από τον Άρη τους τρεις βαθμούς της νίκης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ακυρώνοντας ένα ολοκάθαρο γκολ, αλλά φόρτωσε και με κίτρινες κάρτες τους παίκτες, με αποτέλεσμα τέσσερις εξ αυτών να βρίσκονται στο όριο.

Πιο συγκεκριμένα Μοντόγια, Μπράμπετς, Φρίντεκ και Σαμόρα είναι το καρέ των ποδοσφαιριστών, που συμπλήρωσαν δύο κάρτες κι αν δεχθούν άλλη μία θα απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι μετρούν 13 κίτρινες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τους διαιτητές που έχουν σφυρίξει τους αγώνες με Ατρόμητο, Πανσερραϊκό και Αστέρα να εξαντλούν την αυστηρότητά τους, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα.     

Οι περισσότερες από αυτές φυσικά δεν υπάρχουν, με αποφάσεις που προκαλούν ερωτηματικά, όπως η κίτρινη του Φρίντεκ στις Σέρρες, ενώ περίμενε να εκτελέσει πλάγιο.

Οι κομμένοι βαθμοί, μαζί με τις κάρτες στο ξεκίνημα της σεζό,ν αποτελούν ένα μήνυμα για  την κατάσταση, που θα αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα.

To Top