Στο Τοp-5 των 19χρονων πορτιέρο με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία ο Σίντκλεφ

Ο Άρης προχώρησε σε μια κίνηση με φόντο το μέλλον, με την απόκτηση του Φίλιπ Σίντκλεφ, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Η χρηματιστηριακή αξία του τελευταίου την δεδομένη χρονική στιγμή είναι 1,5 εκ. ευρώ. Δεδομένου πως είναι μόλις 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, αυτό το νούμερο δεν είναι μικρό. Και μάλιστα, ο Σίντκλεφ ξεχωρίζει στην ηλικία του, καθώς αν αναζητήσουμε την χρηματιστηριακή αξία των 19χρονων τερματοφυλάκων (σ.σ. δηλαδή, αυτών που είναι συνομήλικοι με τον Σίντκλεφ) σε όλο τον κόσμο, διαπιστώνουμε ότι ο νέος πορτιέρο του Άρη είναι μέσα στο Top-5.

Aς δούμε… Στην πρώτη θέση είναι ο 19χρονος Zιγιόμ Ρεστέ, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία… ξεφεύγει σε σχέση με τους υπόλοιπους, καθώς ο πορτιέρο της Τουλούζ φτάνει τα 18 εκ. ευρώ. Δεύτερος είναι ο Ελις Μπισχεσάρι της Γκέτεμποργκ με 2,5 εκ. ευρώ ενώ τρίτος είναι ο Πλάμεν Αντρεέφ της Λέφσκι Σόφιας με 2 εκ. ευρώ. Αυτή (σ.σ. 2 εκ. ευρώ) είναι η χρηματιστηριακή αξία -και- του Αντρέ Γκόμες της Μπενφίκα και φτάνουμε στον Σίντκλεφ, ο οποίος είναι στην πέμπτη θέση των 19χρονων τερματοφυλάκων με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή του αξία, με το 1,5 εκ. ευρώ.

To Top