Ο Αλκαράθ… σήκωσε τα μανίκια και δήλωσε: “Λίγα λόγια, πολλή δουλειά, μας περιμένει δύσκολη αποστολή”

Μετά τις διαπραγματεύσεις και τη συμφωνία, ώρα για δουλειά! Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκε μετά τις 2.30 το μεσημέρι ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος προπόνησε για πρώτη φορά τον Αρη. Το PRESSARIS ήταν εκεί…

Το χρονικό της πρώτης παρουσίας του Αλκαράθ έχει ως εξής:

2.40μ.μ.: Έφτασε στο Νέο Ρύσιο ο Ισπανός προπονητής, βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου και μιλάει με τους ποδοσφαιριστές των κίτρινων. Η πρώτη γνωριμία με την νέα του ομάδα, στο προπονητικό περιβάλλον, όπου θα εργαστεί μέχρι το τέλος της περιόδου είναι σε εξέλιξη…

Ο Αλκαράθ έφτασε στο γήπεδο κρατώντας φακέλους με στοιχεία από το ρόστερ της νέας του ομάδας. Τις επόμενες μέρες, όπως έχει ζητήσει, θα δει σε dvd παιχνίδια των κίτρινων για να σχηματίσει μια πρώτη αξιόπιστη εικόνα.

3.15μ.μ. Ο Ισπανός προπονητής είναι ακόμη στα αποδυτήρια και μιλάει με τους παίκτες του Άρη. Στο Νέο Ρύσιο βρίσκονται ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος, ο ταμίας Άρης Ναούμ, τα μέλη Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

3.30 μ.μ.: Ο Αλκαράθ βγήκε από τα αποδυτήρια. Ενημερώθηκε από το προηγούμενο προπονητικό τιμ, ενώ και ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα τον… κατατοπίσει ειδικά για τον αντίπαλο της Κυριακής, τον Αστέρα Τρίπολης.

3.31 μ.μ.: Ζήτησε να κάνει μια σύντομη τοποθέτηση, μια και όπως είπε δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. “Μας περιμένει πολλή δουλειά, μια και έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Ήρθα στον Αρη για να φέρουμε εις πέρας έναν μεγάλο στόχο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Οι στόχοι εξαρτώνται από τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι στις προπονήσεις. Εύχομαι να βγούμε σύντομα απ` αυτή κατάσταση.Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των οπαδών της ομάδας στο έργο μας,την οποία όπως διαπίστωσα την έχουμε. Κυρίως όμως θα χρειαστώ τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου και υπόσχομαι πολλή δουλειά” είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στα μέσα ενημέρωσης πριν ξεκινήσει την προπόνηση.

 

To Top