ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο εκτελεστικό απόσπασμα, “καμπάνα” ασφυξίας με ξεκάθαρο μήνυμα εκτός και… εντός Άρη

Το εφιαλτικό σενάριο της τιμωρίας του Άρη για την υπόθεση των μεταλλίων του τελικού είναι πλέον γεγονός, η βαριά τιμωρία των κιτρινόμαυρων μπορεί να προκαλέσει ασφυξία εφόσον ισχύσει και μετά την έφεση και παράλληλα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι βρίσκονται στο στόχαστρο, στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Η ποινή των δυο αγωνιστικών σε 20 ποδοσφαιριστές και τον Άκη Μάντζιο, χωρίς να ληφθούν υπόψιν όλα όσα ισχυρίστηκε η ΠΑΕ Άρης είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και εάν παραμείνει θα οδηγήσει την ομάδα στην… λαιμητόμο.

Ήδη το πρώτο… μήνυμα είχε δοθεί με την τιμωρία του Σουλεϊμάνοφ με πέντε αγωνιστικές που παρέμεινε και μετά την έφεση. Οι πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του Σουλεϊμάνοφ θα γίνουν επτά, οι δύο του Ζουλ θα γίνουν τέσσερις και η μία του Νταρίντα θα γίνει τρεις!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται να καταγραφεί η επίσημη αντίδραση του Άρη πέρα από την έφεση που θα καταθέσει. Είναι ξεκάθαρο ότι το τοξικό περιβάλλον του ελληνικού πρωταθλήματος απειλεί με ασφυξία τους κιτρινόμαυρους και ζητούνται αντανακλαστικά, αντιδράσεις από την ΠΑΕ Άρης.

Είναι η άλλη πλευρά του μηνύματος: ο Άρης για να αποφεύγει τέτοιου είδους παραλείψεις, κακοτοπίες, παγίδες επιβάλλεται να έχει ανθρώπους, στελέχη με ικανότητα και γνώσεις.

 

To Top