Στον τελικό ο Ατρόμητος, 2-2 στην Τρίπολη

Ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία με σκορ 2-2 και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας σε βάρος του Αστέρα μέσα στην Τρίπολη. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό η ομάδα του Περιστερίου. Με δέκα από το 6′ έπαιζε ο Αστέρας, λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι, ο οποίος θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Τάτος είχε ανοίξει το σκορ στο 15΄ (0-1), απάντησε ο Ροτζέριο με πέναλτι στο 21΄, ενώ το 2-1 έκανε στο 50΄ ο Ναβάρο. Στα τελευταία δραματικά 20 λεπτά στην Τρίπολη και σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο Μήτρογλου ισοφάρισε στο 72’ σε 2-2, γκολ που χάρισε την πρόκριση στον Ατρόμητο. Για την ομάδα του Περιστερίου στο 3ο λεπτό της εξάλεπτης διάρκειας των καθυστερήσεων σημειώθηκε η αποβολή του Σκόνδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)

ΣΚΟΡΕΡΣ: 21′ πέναλτι Ροτζέριο, 46′ Ναβάρο – 15′ Τάτος, 72′ Μήτρογλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Περόνε, Χουανίτο, Τσαμπούρης – Μήτρογλου, Δημούτσος, Σκόνδρας

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 6′ Μπαρτολίνι – 90+’ Σκόνδρας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πουλίδο (86′ Σολάκης), Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Ροτζέριο (77′ Φρανκού), Περόνε (63′ Μπρέσκα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης (53′ Επστάιν), Ιγκλέσιας (59′ Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης (71′ Αναστασάκος), Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου.

To Top