Στον… αέρα το φορμάτ της Basket League – Προς Ρόδο το Σούπερ Καπ, χωρίς Ολ σταρ γκέιμ φέτος

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και στον ΕΣΑΚΕ υπάρχουν συζητήσεις για το σύστημα διεξαγωγής της νέας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση για το φορμάτ. Την επόμενη σεζόν δεν θα διεξαχθεί All Star Game στην Ελλάδα σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, ενώ και τη νέα χρονιά το Super Cup οδεύει προς Ρόδο. Στις 23 Ιουλίου η κλήρωση για τη νέα σεζόν.

Η Stoiximan Basket League 2023-24 ολοκληρώθηκε και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη, όπου θα υπάρχουν αλλαγές συγκριτικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν συζητήσεις για το σύστημα διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση για το φορμάτ της σεζόν 2024-25.

Τη νέα σεζόν δεν θα διεξαχθεί All Star Game σε σχέση με πέρυσι που φιλοξενήθηκε στην Καρδίτσα, ενώ η διοργάνωση του Super Cup οδεύει ξανά για τη Ρόδο.

Όσο για τις ημερομηνίες της διοργάνωσης που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το επικρατέστερο σενάριο είναι να προγραμματιστεί για το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Η αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώθηκε προσέλκυσε το ενδιαφέρον των θεατών, καθώς παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στον τομέα των εισιτηρίων στο ελληνικό πρωτάθλημα (περίπου 30%).

Η κλήρωση για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου.

To Top