ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον… αέρα από σήμερα τα διαρκείας του Αυτοκράτορα της νέας σεζόν!

Στη διάθεση του κόσμου του Άρη αναμένεται να τεθούν από σήμερα (21/06) τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι κιτρινόμαυροι “έτρεξαν” το συγκεκριμένο θέμα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά την ανακοίνωση κι επίσημα της συμμετοχής τους στο EuroCup της επόμενης σεζόν.

Εφόσον όλα αυτά κυλήσουν ομαλά, από σήμερα οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τη θέση τους στο “Nick Galis Hall” για την ερχόμενη χρονιά.

Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για μια σημαντική πηγή εσόδων, που θα φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ομάδας, σε μια περίοδο που το έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ως γνωστόν το καλοκαίρι δεν υπάρχουν έσοδα για τις ΚΑΕ και η διάθεση των εισιτηρίων θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να συνεχίσει την οικονομική της εξυγίανση, τακτοποιώντας παλιές εκκρεμότητες, αλλά και υποχρεώσεις της ερχόμενης σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου της περασμένης Πέμπτης, αναμένεται να υπάρχει μια μικρή αύξηση στο κόστος των διαρκείας, ενώ και φέτος θα υπάρχουν αρκετές εκπτώσεις για πολλές κοινωνικές ομάδες.

To Top