ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων Άρης και Κουέστα

Μικρή χρονική παράταση πήρε η υπογραφή για το συμβόλαιο… ζωής του Χουλιάν Κουέστα που θα υπερασπίζεται την εστία του Άρη για την επόμενη τριετία.

Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση των κιτρινόμαυρων είχε συνάντηση με τον Ισπανό πορτιέρο. Εκεί επήλθε επικύρωση της προφορικής συμφωνίας και χθες ξεκίνησε η διαδικασία για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στα συμφωνητικά.

Άρης και Κουέστα βρίσκονται πλέον στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και με δεδομένη τη χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία, δεν επήλθε χθες η επικύρωση της συμφωνίας, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Ο Ισπανός που έχει το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών ξένου παίκτη στον Άρη, θα γίνει μακράν ο μακροβιότερος μη Έλληνας στην ιστορία της ομάδας, φτάνοντας τα εννιά χρόνια παρουσίας συνολικά, αν εξαντλήσει ολόκληρο το νέο του συμβόλαιο. Ο Κουέστα ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες του Άρη, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Έτσι η διοίκηση του Άρη κινήθηκε άμεσα για να τον κρατήσει.

To Top