Στην Αμβέρσα για ιατρικό έλεγχο ο Σηφάκης

Στην Αμβέρσα του Βελγίου βρίσκεται από σήμερα και θα παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Μιχάλης Σηφάκης, προκειμένου να εξεταστεί εκεί από τον ορθοπεδικό Κουν Λάγκε, ο οποίος τον είχε χειρουργήσει στο αριστερό γόνατο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τρεισήμισι μήνες μετά την επιτυχημένη επέμβαση, η αποθεραπεία του διεθνή γκολκίπερ εξελίσσεται ομαλά και αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία επίσκεψή του στο Βέλγιο για ιατρικό έλεγχο. Στην συνέχεια, εφόσον ο Βέλγος γιατρός διαπιστώσει ότι το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί οριστικά, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Σηφάκη στις προπονήσεις και, κατ’ επέκταση, στην αγωνιστική δράση.

Ο τερματοφύλακας του Άρη πρόκειται να μείνει στην Αμβέρσα για περίπου δύο εβδομάδες, ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης τραυματισμών και παράλληλα θα ξεκινήσει τρέξιμο, υπό την επίβλεψη του δρ. Κουν Λάγκε.

Στο μεταξύ, ο ατζέντης του αναμένεται να βρεθεί προσεχώς στη Θεσσαλονίκη για να έχει συζητήσεις με τους «κίτρινους», με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Σηφάκη λήγει στο τέλος της περιόδου και τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του πληθαίνουν όλο και περισσότερο.

To Top