Στεφανίδης: “Δέχομαι απειλές και ανυπόστατες συκοφαντίες” (photos)

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης έβγαλε το παράπονο του στη σημερινή συνάντηση της Κοινωνίας Μελών Άρη στο Aris Sports Cafe, αποκαλύπτοντας πως δέχεται απειλές και ανυπόστατες συκοφαντίες ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Μικρή σε προσέλευση ήταν η σημερινή συνάντηση, καθώς οι παραβρισκόμενοι δεν ξεπέρασαν τους 50, ίσως και γιατί από σήμερα ξεκινά το πρώτο κύμα αδειών. Το παρόν έδωσαν από νωρίς ο κ. Μαστροθύμιος με τον πρόεδρο του Φορέα, Παναγιώτη Στεφανίδη. Επίσης στο ίδιο τραπέζι κάθισαν οι, κ.κ. Ταμπακούλης, Γεωργιάδης και Μυσιρλής.

Την συζήτηση άνοιξε ο κ. Στεφανίδης. Ξεκίνησε την αναφορά του λέγοντας ότι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 2, 7, 9 και στα VIP θα μπορούν αυτόματα να ανανεώσουν την συνδρομή τους στην Λέσχη με ειδικά διαμορφωμένες τιμές. Έβγαλε και παράπονο λέγοντας πως “δέχομαι απειλές και ανυπόστατες συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου, αλλά και προς των υπολοίπων μελών της Κοινωνίας Μελών. Πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι με κατηγορούν και δημιουργούν ευρύτερα προβλήματα στον θεσμό. Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε. Πως θα έρθει επενδυτής όταν ακούει τέτοιες προσβολές προς το εκλεγμένο από τον κόσμο του Άρη συμβούλιο της ΚΜΑ; Δυστυχώς, υπάρχουν μερικοί ακόμη που έχουν βήμα και διχάζουν τον κόσμο του Άρη…” και πρόσθεσε: “Το θετικό που βρίσκω από όλη αυτην κατάσταση, είναι ότι όλα τα πυρά τα δεχόμαστε εμείς και λειτουργούμε ως ασπίδα σωτηρίας της διοίκησης”.

Αναφέρθηκε και στο θέμα του Αναστάση Αβάνογλου για πιθανό επενδυτή: “Εμάς δεν μας χαλούσε το όνομα της εταιρίας που ακούστηκε ότι θέλει να ασχοληθεί μα τα κοινά της ομάδας. Ωστόσο ποτέ δεν πήραμε ένα χαρτί επίσημο από την εν λόγω επιχείρηση, που θα μας έκανε επίσημη κρούση για επενδυτικό ενδιαφέρον.”

Ο κ. Στεφανίδης δέχτηκε πολλές ερωτήσεις. Μια από αυτές αφορούσε τον ενδεχόμενο επενδυτή και το αν ο Φορέας σταθεί εμπόδιο. “Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος καταλάβουμε ότι μας κοροϊδεύει, να είστε σίγουροι ότι θα περάσει από εκτενή, εξονυχιστικό έλεγχο. Δεν είμαστε αφελείς. Να υπάρξει άνθρωπος δηλαδή που θα μας στείλει για παράδειγμα μια επιταγή 7.000.000 ευρώ και εμείς να εμποδίσουμε να μπουν αυτα τα χρήματα και να έρθει ο ενδιαφερόμενος”, ενώ για τον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλιστεί ο έλεγχος προς τον πιθανό επενδυτή απάντησε: “Να είστε σίγουροι ότι θα δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία και το πλάνο που θα παρουσίασει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής. Έπειτα, οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι αυτές που θα κρίνουν για την φερεγγυότητα αυτού”.

 

To Top