ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στεφανίδης: «Αναγκάσαμε τον Άρη να παίξει ανορθόδοξα»

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Ν. Αγιονερίου Στάθης Στεφανίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής και τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε υπεροψία εκ μέρους του Άρη. Σε ένα μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα θα έρθει και ένα κακό παιχνίδι. Ο Άρης έτυχε να είναι σε κακή ημέρα, εμείς διαβάσαμε καλά το παιχνίδι με τον προπονητή μας τον Παναγιώτη Διλμπέρη που έδωσε άλλη οντότητα στην ομάδα μας, κλείσαμε καλά τους χώρους, βγάλαμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο και το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν τυχαίο. Από την άλλη, κάποιοι παίκτες του Άρη βρέθηκαν σε κακή ημέρα και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα αυτό».

Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Άρη: «Δεν με εκφράζει η νοοτροπία που υπάρχει να αποδοκιμάζουμε σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτοί οι παίκτες είναι που έφεραν τον Άρη στο +8. Δεν είναι ρομπότ, είναι άνθρωποι και κάποια στιγμή θα βρεθούν σε κακή ημέρα, δεν θα παίξουν καλά. Έτυχε ο Άρης να είναι σε κακή μέρα και εμείς σε καλή. Αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα τότε θα υπάρχει θέμα. Αλλά στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα να έχουμε αποδοκιμασίες αυτό δεν είναι σωστό. Δεν με αντιπροσωπεύει όλο αυτό. Κάθε ομάδα έχει άσχημες στιγμές, τότε θέλεις τη βοήθεια του κόσμου».

Για το τι τους είπε ο Διλμπέρης στα αποδυτήρια: «Για να πάρεις αποτέλεσμα σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να ξέρεις από την αρχή τι πρέπει να κάνεις. Δεν έπρεπε να αφήσουμε τον Άρη να παίξει με τη μπάλα κάτω. Κλείσαμε τις γραμμές, και αναγκάσαμε τον Άρη να πάει με γεμίσματα και ανορθόδοξα. Από τη στιγμή που του κλείσαμε τους χώρους και του βάλαμε να παίζει με τρόπο που δεν συνηθίζει είχε πρόβλημα. Το εκμεταλλευτήκαμε και μάλιστα σε κάποιες φάσεις βγήκαμε μπροστά. Έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την ομάδα του: «Αν δείτε το ρόστερ μας θα διαπιστώσετε πως είναι γεμάτο για την κατηγορία και με παίκτες με βιογραφικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μπορεί το Αγιονέρι να είναι χωριό, όμως, υπάρχουν παίκτες με καλό βιογραφικό που τιμούν την φανέλα».

To Top