ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα “ραντάρ” του Άρη ο Βραζιλιάνος Νέιθαν

Ο Νέιθαν Σάντος ντε Αραούζο βρίσκεται στα “ραντάρ” του Άρη για το δεξί άκρο της άμυνας. Είναι μία από τις αρκετές περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους κιτρινόμαυρους και εξετάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, o 22χρονος αμυντικός είναι μία επιλογή που εξετάζεται. Ο Βραζιλιάνος μπακ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βάσκο ντα Γκάμα, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη διετία 2020-22, όταν τον απέκτησε η Μποαβίστα, αλλά εδώ και αρκετά δύο χρόνια τα δικαιώματά του ανήκουν στη Σάντος. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην πορτογαλική Φαμαλικάο, έχοντας συνολικά 29 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του με τη Σάντος έχει ισχύ έως 31 Δεκεμβρίου του 2026 και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Πορτογαλία αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ του Άρη με την πλευρά του παίκτη αυτή θα γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Αν και εφόσον υπάρξει deal, αυτό δεν σχετίζεται με τον Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο Άγγλος μπακ έχει συμβόλαιο με τον Άρη ως το 2025 και όλα όσα έχουν δει το φως δημοσιότητας για την ώρα αποτελούν φήμες και δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης.

To Top