Στα πρόθυρα κατάρρευσης ο Τσιτσιπάς, ήττα-σοκ στο Τόκιο (video)

Δύσκολες στιγμές πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Άλεξ Μίκελσεν στο Τόκιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις σκληρές καιρικές συνθήκες στην ιαπωνική πρωτεύουσα και λίγο έλειψε να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ.

Αναγκάστηκε, μάλιστα, να διακόψει ένα service game του και να πάει στην καρέκλα του, ζητώντας ιατρική βοήθεια. Ήταν φανερά καταβεβλημένος και πολλοί περίμεναν ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει το ματς.

Τελικά, επέστρεψε στο γήπεδο για να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, αλλά ήταν φανερό ότι δεν είχε δυνάμεις να παλέψει για την ανατροπή της εις βάρος του κατάστασης…

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0 (6-4), ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 από τον Αμερικανό, Αλεξ Μίκελσεν, ο οποίος επικράτησε στα επόμενα δύο σετ με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στο Τόκιο.

Στο πρώτο σετ, ο Ελληνας τενίστας «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του και έφθασε σχετικά εύκολα στο 6-4, όμως η κατάσταση άλλαξε άρδην στο δεύτερο σετ, κατά την διάρκεια του οποίου, ο Τσιτσιπάς αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήρε ιατρικό τάιμ άουτ. Μετά την επιστροφή του στο κορτ, ο «Tsitsifast» δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστικός, με αποτέλεσμα ο Μίκελσεν να φθάσει στην νίκη, χωρίς να δυσκολευθεί σε κάποιο σημείο του αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς έχει στο πρόγραμμα του, το Masters στην Σανγκάη (2/10) και στην συνέχεια τα τουρνουά σε Αμβέρσα (14/10), Βασιλεία (21/10) και Μπερσί (28/10).

To Top