ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα κιτρινόμαυρα “έντυσαν” τον Ντιαντί οι Σενεγαλέζοι! (photo)

Σε συμφωνία προ των πυλών βρίσκεται ο Άρης με τον 17χρονο εξτρέμ από τη Σενεγάλη Κλέιτον Σιλβέριο Ντιαντί με σκοπό τα επόμενα 24άωρα να πάρει την υπογραφή του, όπως έχουμε αναφέρει ήδη σε άλλο ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ της Σενεγάλης θεωρούν ως δεδομένη την μεταγραφή, κάνοντας λόγο για «πειστική» πρόταση του Άρη, παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας lequipe221sn, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο νεαρός Σενεγαλέζος διεθνής με την U17, Κλέιτον Ντιαντί, φαίνεται στα πρόθυρα να αποχωρήσει από την Espoirs de Guédiawaye κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για να ενταχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αφού έπαιξε τέσσερα παιχνίδια και έφτασε στη φάση των 16 με την εθνική ομάδα U17 της Σενεγάλης στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ινδονησία, ο 17χρονος πρόκειται να εγκαταλείψει την νυν ομάδα του. Ο μελλοντικός του προορισμός φαίνεται να είναι η Ελλάδα.

Παρά το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει με τονΆρη Θεσσαλονίκης. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό από το Σάο Ντομίνγκος της Γουινέας-Μπισάου και έχουν κάνει μια πειστική πρόταση που ικανοποιεί τους διοικούντες την Espoirs de Guédiawaye.

Εκτός από μια απίθανη ανατροπή, ο Κλέιτον Ντιαντί αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές προπονήσεις υπό τον Απόστολο Μάντζιο».

Παράλληλα, ήδη άλλα μέσα τον “έντυσαν” στα κιτρινόμαυρα και τον παρουσιάζουν ήδη ως παίκτη του Άρη:

To Top