Στίβος: Σε κλίμα συγκίνησης η κοπή της πίτας με βραβεύσεις νυν αθλητών και βετεράνων (photos)

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στο παρόν και το μέλλον του στίβου του Άρη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ναός» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με πλήθος αθλητών, προπονητών, φίλων της ομάδας και επισήμων να δίνουν το παρών.

Από το καλοκαίρι του 2023, το τμήμα στίβου του Άρη εισήλθε σε μια νέα εποχή, με την καθοδήγηση του εφόρου Ηλία Κωνσταντινίδη, του επικεφαλής προπονητή Κώστα Κοτσίδη και του προπονητή Νίκου Σπανού που ήταν ήδη εκεί. Με την υποστήριξη του προέδρου Λευτέρη Αρβανίτη και του Διοικητικού Συμβουλίου, η ομάδα χτίζει τις βάσεις για ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες, στηριζόμενη στη σκληρή δουλειά, την πειθαρχία και την αγάπη για τον αθλητισμό.

Το 2024 αποτέλεσε σημείο καμπής, με την ομάδα να ανεβαίνει σχεδόν 30 θέσεις στη γενική κατάταξη και να κατακτά μετάλλια σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις. Η επιτυχία αυτή έδωσε το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση το 2025, με τις μεταγραφές νέων αθλητών, όπως οι Γιάννης Σιμόνι, Θάνος Ζήμνας, Κυριακή Τσαούση, Ευγενία Τσοπουρίδου, Δρόσου Ευδοκία, Στέργιος Θασίτης, Νικήτας Μπιτσάκης και Χρήστος Ζαρκαδάς.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, όπως ο Γιάννης Ρίζος (επί κοντώ), ο Γιάννης Σιμόνι (400μ), η Μαρία Αλεξέεβα (δισκοβολία), η Άννα Μπάρτζου (100μ-200μ) και η Μαρία Χατζημιχαηλίδου (100μ εμπόδια). Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις σκυταλοδρομίες ανδρών (Αναστασίου Θεόδωρος, Ιωάννου Πάρης, Σπυρομήτρος Δημήτρης, Χνιτίδης Σάββας) και γυναικών (Αννα Μπάρτζου, Χατζημιχαηλίδου Μαρία, Γκρέζου Μαρκέλλα, Πετρίδου Ελευθερία, Χρυσικοπούλου Μαριλένα) στα 4×400μ, που απέδειξαν τη δύναμη της ομαδικότητας.

Επιπλέον, βραβεύθηκαν δυο παλιοί προπονητές της ομάδας (Αστέριος Τσιφτσόγλου και Ραμπότας Γεώργιος) για την πολύτιμη συμβολή τους, καθώς και οι βετεράνοι αθλητές (Τάντος Χρήστος , Καστερίδης Ευστάθιος, Αμανετίδης Ανέστης, Τρέζος Αναστάσιος, Σαλονικιός Σπυρίδων, Γκαζούνης Αλέξανδρος, Γκαζούνης Αναστάσιος) που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην ιστορία του συλλόγου.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσιάστηκε το έργο των Ακαδημιών του ΑΡΗ, που αποτελούν τα θεμέλια της ομάδας. Οι νεαροί αθλητές, με την καθοδήγηση των προπονητών τους, προετοιμάζονται να συνεχίσουν τη λαμπρή παράδοση του συλλόγου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς (Κωνσταντινίδη Ξενοφών, Κριτσίμη Ευάγγελο – Kritsimis Jewellery, Biscotti Tsoungari) που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια του τμήματος, καθώς και σε όλους όσοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη του στίβου του Άρη.

Η νέα εποχή έχει ήδη ξεκινήσει και το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο λαμπρό!

To Top