Στάνκοβιτς: “Θα είναι καταστροφή αν δεν βγούμε Ευρώπη”

Ο Αυστριακός κίπερ της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ότι η Ένωση πρέπει να βγει οπωσδήποτε στην Ευρώπη, διαφορετικά θα είναι καταστροφικό για την ομάδα.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι θα είναι καταστροφή, αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε κάποια παράπονα για τη διαιτησία. Παράλληλα τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ότι η Ένωση στάθηκε τυχερή στο δοκάρι του Ολιβέιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάνκοβιτς: Για το ματς: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για να κερδίσουν και το αξίζανε, αλλά η ισοπαλία το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο”.

Πράγματι, ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ. Μετά ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοήθησε την ομάδα του και την ενίσχυσε. Εμείς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, υπήρξαν και κάποιοι τσακωμοί. Στο τέλος χάσαμε βαθμούς’.

Για τη συνέχεια των playoffs: “Είναι η αλήθεια ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Ήρθαμε για τη νίκη, χάσαμε το παιχνίδι και τώρα θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε τα επόμενα δύο εντός έδρας”.

Για το δοκάρι του Ολιβέιρα: “Δεν ήταν γκολ. Αυτό είναι το σημαντικό. Σε αυτή τη στιγμή ήμασταν τυχεροί. Δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι και ήμασταν τυχεροί σε αυτή τη φάση”.

Για τον Αλμέιδα: “Αυτή τη στιγμή θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια. Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα”.

Για τη διαιτησία της Τούμπας: “Νομίζω ότι δεν είμαστε χαρούμενοι με τη διαιτησία. Υπήρξαν λάθη σε φάσεις που ήταν 50-50 και δεν βοηθηθήκαμε. Θυμάμαι τη φάση που μας έκοψε αντεπίθεση και μια ξεκάθαρη ευκαιρία, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για τη διαιτησία”.

Για τον στόχο της Ευρώπης: “Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα είναι καταστροφή αν δεν τα καταφέρουμε. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε”.

 

To Top